Spor Şık Giyinme Sanatı

Sarı Takım Spor ve Şık Kombinler

 

 2021 “lüks moda”yı rahat, cool ve asi sokak stili ile harmanlayıp vitrinlere sunuyor…Felix Butik ile siz de Modayı Kaçırmayın!

2021'in üçüncü ayına yaklaşırken, havalar da tatlı tatlı ısınırken yine en çok talep gören paraçalar ev giyim ve spor kombinlerden oluşuyor. Belki bir yıl önce ayağımızdan çıkarmadığımız topuklu ayakkabılar, ayna karşısında uzun uzun süslendiğimiz günler rafa kalktı. Felix Butik'in tatlı kadınları da en büyük ilgiyi eşofmanlara gösterdi. Bizler de sizi kırmadık; birbirinden renkli, birbirinden güzel eşofman takımları, basic tişörtler, yumuşacık sweatshirtler getirdik...Şıklığınızı da unutmadık! 

İçinde kendinizi çok rahat hissedeceğiniz eşofmanları güzel bir spor ayakabbı ve bir çift küpe ile kombinleyip şıklığınızı koruyacağınız modellerle geldik! 

Artık mevsimin tadını çıkarmak şık tarzları rahat kesim parçalarla birleştirmekten geçiyor.

Moda dünyası gelişip yeni modeler öne sürdükçe farklı tarzların sektöre hakim olduğunu görüyoruz. Moda devlerinin belirlediği bu akımlar sene içinde ilgiden beslenip büyüyebildiği gibi bazen de talep görmeden solup gidiyor. Son iki yılın “oversize” modası da ilgiden beslenip büyüyen trendlere örnek haline geldi. Kişinin kendi bedeninden daha büyük bedende ürünler seçmesiyle ortaya çıkan “oversize” akımı rahatlığına düşkün insanlar tarafından da oldukça beğenildi. “Oversize” akımının ilerleyişiyle eşofmanlar, sweatshirtler ve basic tişörtler spor salonlarından sokaklara çıktı. Rahat diye tanımlayabileceğimiz parçalar modanın her alanında görülmeye başladı. Gündelik giyim açısından tercih edilen eşofmanlar şıklığın adresi oldu! Artık, eşofman takımlarını nasıl kombinleriz sorusu ön planda yer alıyor. Spor kombinlerinde en önemli nokta renk seçimidir, göze çarpan parçaları birleştirirken dikkatli olmak gerekir. Renklerin birbiri ile uyumunu iyi ayarlarsanız ayakkabı tercihinizde daha özgür olabilirsiniz. Unutmayın, artık eşofmanlar yalnızca spor ayakkabılarla kombinlenmiyor!

Günlük hayatta kullanabileceğiniz gibi eşofmanları, sweatshirtleri, basic tişörtleri akşam gezmelerinde, arkadaş toplantılarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu tarz rahat parçalar size hem cool hem de şık yapacaktır. Felix Butik’in geniş basic tişört seçeneklerinden yararlanabilir, websitesindeki kombinlerden fikir alabilirsiniz! Kot pantolon ve bir çift spor ayakkabıyla kombinleyip ortamdaki en şık insan olacağınız payetli tişörtlerimize de göz atmayı unutmayın!

 

 

 

 

 

Etiketler: spor ve şık kombinler
Şubat 14, 2021
Listeye dön
Kategoriler
Son Blog Yazıları
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR